Üveg

Ár

4 Seasons Oázis

4 Seasons Oázis

A szerkezet színterezett alumínium, a tetőárnyékoló vászon motorizált, a tető üvegpaneljei ragasztott biztonsági üvegek. Forradalmian új felfogású és technológiájú, tetőárnyékolóval kombinált rendszerű teraszfedés.Bővebb információért és árakért kattintson ide!

4 Seasons Relax

4 Seasons Relax

Falra szerelt, de elöl oszlopokon támaszkodó üvegtetős teraszfedés Teljes védelmet nyújtva a csapadékok ellen. A szerkezet színterezett alumínium, a tető üvegpaneljei ragasztott biztonsági üvegek. Megbízható, erős, szép teraszfedés.Bővebb információért és árakért kattintson ide!

4 Seasons Easy Relax

4 Seasons Easy Relax

Falra szerelt, de elöl oszlopokon támaszkodó üvegtetős teraszfedés kisebb méretű teraszokhoz. Teljes védelmet nyújtva a csapadékok ellen. A szerkezet színterezett alumínium, a tető üvegpaneljei ragasztott biztonsági üvegek.Bővebb információért és árakért kattintson ide!

G&G alumínium + üveg

G&G alumínium + üveg

Színterezett alumínium vázszerkezetű, biztonsági üvegezésű teraszfedés. Megvédi bútorait az esőtől, hótól, széltől és kellemesebbé varázsolja a teraszon eltöltött időt.Bővebb információért és árakért kattintson ide!

G&G fa + üveg

G&G fa + üveg

Több rétegben festett ragasztott fa vázszerkezetű, biztonsági üvegezésű teraszfedés. Megvédi bútorait az esőtől, hótól, széltől és kellemesebbé varázsolja a teraszon eltöltött időt.Bővebb információért és árakért kattintson ide!

G&G acél + üveg

G&G acél + üveg

Színterezett acél vázszerkezetű, biztonsági üvegezésű teraszfedés. Megvédi bútorait az esőtől, hótól, széltől és kellemesebbé varázsolja a teraszon eltöltött időt.Bővebb információért és árakért kattintson ide!

Kérjen személyre szóló árajánlatot

Árajánlat kérés esetén kattintson ide!

Kérjen árajánlatot!