en
hu

Szolgáltatásaink

Teraszokkal kapcsolatos szolgáltatásaink a teljes folyamatot lefedik, a tervezéstől a kivitelezésen át, kiterjedt garanciákkal. Komplett teraszra, vagy kerthelyiségre lenne szüksége? Esetleg bővítené/modernizálná a meglévőt? Keresse szakértőinket vagy válogasson kínálatunkból!

Előkészítés_menkp
Megvalósítás_menkp
Garancia és<br/>támogatás_menkp
IGÉNYFELMÉRÉS ÉS TANÁCSADÁS
HELYSZÍNI FELMÉRÉS ÉS KÖLTSÉGTERVEZÉS
MŰSZAKI TERVEZÉS

IGÉNYFELMÉRÉS ÉS TANÁCSADÁS

Szakértő kollégáink már az előkészítés fázisában segítik Önt, hogy megtalálja az ideális megoldást. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően nem csak a műszaki kérdésekben számíthat ránk, de az újonnan kialakítandó terek látványvilágának kialakításában is segítségére tudunk lenni.

HELYSZÍNI FELMÉRÉS ÉS KÖLTSÉGTERVEZÉS

A tervezés során a fő szempont, hogy mire szeretné használni új teraszát. Ennek tisztázása után a konkrét helyi adottságok kerülnek feltérképezésre. Mindezek ismeretében már könnyen megtervezhető a legideálisabb, legjobban használható és kihasználható megoldás. A variációk száma végtelen beleértve a számos kiegészítési lehetőséget: fűtés, árnyékolók típusa és mozgatási módja, világítás, stb. Sőt, sokszor előkerül több fajta kivitel lehetősége is. A végső döntésben segít ingyenes előzetes költségkalkulációnk.

MŰSZAKI TERVEZÉS

Az előkészítési szakasz végén, szükség esetén pontos műszaki tervet, látvány tervet készítünk, ami egyrészt munkatársainkat segíti a kivitelezés szakaszában, másrészt biztosítékot jelent megrendelőink számára, hogy a megvalósítás végén pontosan azt kapják, amiben az elején megállapodtunk, az előre megbeszélt költségkereten belül maradva.

GYÁRTÁS
SZÁLLÍTÁS
KIVITELEZÉS

GYÁRTÁS

Termékeinket képesek vagyunk akár a legegyedibb vásárlói igényeknek megfelelően, rugalmasan alakítani. Beszállítóink profizmusa, nagy raktárkészletünk és gyártási kapacitásunk biztosítja a cégünk gyors és rugalmas munkavégzését. Egy telephelyen belül tervezünk, szerkezetet gyártunk /fém, fa, alumínium/, felület kezelünk, szabunk-varrunk és reklámfeliratozunk.

SZÁLLÍTÁS

Az általunk forgalmazott terasz-megoldások kiváló minőségű termékek. Kiemelt figyelmet fordítunk a szakszerű állagmegóvásra, szállításra és csomagolásra. Erre felkészülve olyan infrastruktúrával dolgozunk, ami az ország minden pontjára képes biztosítani a gyors helyszíni szállítás lehetőségét, kiküszöbölve közben a sérülések kockázatát.

KIVITELEZÉS

Válogatott szakembergárdával dolgozunk, akiknek sok éves tapasztalata garantálja, hogy a legegyedibb elképzeléseket is képesek vagyunk megvalósítani. Kollégáink rendszeresen továbbképzéseken vesznek részt, frissítik tudásukat. Bizonyítottak már Magyarországon szinte mindenhol sőt, Németországban, Spanyolországban, Svájcban és Abu Dhabiban is. A kivitelezés során többszöri helyszíni ellenőrzéssel és egyeztetésekkel biztosítjuk, hogy a megrendelt termékeink a helyszínre kerülve valóban első osztályú minőségben szolgálják Önt.

GARANCIA

Az ajánlat készítéstől a termékek beépítéséig minden munkafolyamatok képzett szakember gárdánk végez és ellenőriz. Így tudjuk biztosítani, hogy termékeink a garanciális idő lejárta után is problémamentesen működjenek. Folyamataink hatékony működését független, nemzetközi szervezet által auditált minőségirányítási rendszer használata biztosítja. Felelősséget vállalunk a munkánkért, felelősség biztosítással rendelkezünk.

Kérjen díjmentes konzultációt most!