Kitekerhető, könyökkaros napellenzők

Ár

Toscana Grande

Toscana Grande

Motoros hajtású teljesen zárt napellenző, megvédve így a belső szerkezetet és vásznat. Ovális formájú design napellenző.Bővebb információért és árakért kattintson ide!

Toscana

Toscana

Motoros hajtású teljesen zárt napellenző, megvédve így a belső szerkezetet és vásznat. Ovális formájú, karcsú kialakítású design napellenző.Bővebb információért és árakért kattintson ide!

Toscana Mini

Toscana Mini

Motoros hajtású teljesen zárt napellenző, megvédve így a belső szerkezetet és vásznat. Ovális formájú, karcsú kialakítású design napellenző, a legkisebb tokozott napellenző típus.Bővebb információért és árakért kattintson ide!

Trentino

Trentino

Motoros hajtású teljesen zárt napellenző, megvédve így a belső szerkezetet és vásznat. Modern formavilágú, egyedi megjelenésű.Bővebb információért és árakért kattintson ide!

Duck

Duck

Design nyertes termék. A porfestett, extrudált alumínium kazetta megvédi a vásznat az időjárás viszontagságaitól. Tökéletesen illeszkedik bármely környezetbe. Falra és mennyezetre egyaránt szerelhető.Bővebb információért és árakért kattintson ide!

Segno

Segno

Egy jól átgondolt egyszerűség, amely a modern építészetet jelképezi és képviseli. Stílus, stabilitás és hatékony megoldások, melyek mindenki érzékszervére hatással vannak: a tervezőtől, aki elképzeli, majd megtervezi, egészen a végfelhasználóig, aki kellemes pillanatokat tölt el az árnyékoló alatt.Bővebb információért és árakért kattintson ide!

Economy

Economy

Motoros hajtású teljesen nyitott kialakítású napellenző, szél- és fényérzékelő automatikával. Látható alkatrészekkel és karokkal, védőtetővel. Normál kitekerhető napellenző formavilágú két szép végzárással.Bővebb információért és árakért kattintson ide!

Kérjen személyre szóló árajánlatot

Árajánlat kérés esetén kattintson ide!

Kérjen árajánlatot!