Kitekerhető, könyökkaros napellenzők

Ár

Toscana Grande

Toscana Grande

Motoros hajtású teljesen zárt napellenző, megvédve így a belső szerkezetet és vásznat. Ovális formájú design napellenző.Bővebb információért és árakért kattintson ide!

Toscana

Toscana

Motoros hajtású teljesen zárt napellenző, megvédve így a belső szerkezetet és vásznat. Ovális formájú, karcsú kialakítású design napellenző.Bővebb információért és árakért kattintson ide!

Toscana Mini

Toscana Mini

Motoros hajtású teljesen zárt napellenző, megvédve így a belső szerkezetet és vásznat. Ovális formájú, karcsú kialakítású design napellenző, a legkisebb tokozott napellenző típus.Bővebb információért és árakért kattintson ide!

Trentino

Trentino

Motoros hajtású teljesen zárt napellenző, megvédve így a belső szerkezetet és vásznat. Modern formavilágú, egyedi megjelenésű.Bővebb információért és árakért kattintson ide!

G&G tokozott napellenző

G&G tokozott napellenző

Alapkivitelben manuális működtetésű teljesen zárt napellenző, megvédve így a belső szerkezetet és vásznat. Szép, lekerekített formavilágú.Bővebb információért és árakért kattintson ide!

G&G nyitott napellenző

G&G nyitott napellenző

Manuális hajtású teljesen nyitott kialakítású napellenző. Látható alkatrészekkel és karokkal. Normál kitekerhető napellenző formavilág.Bővebb információért és árakért kattintson ide!

Kérjen személyre szóló árajánlatot

Árajánlat kérés esetén kattintson ide!

Kérjen árajánlatot!