Cégünk

Kép

Kik vagyunk

MIÉRT FOGLALKOZUNK TERASZOKKAL?

Mert hisszük, hogy a teraszon töltjük életünk legboldogabb pillanatait.

 

Színhelye a családi eseményeknek, éjszakába nyúló baráti beszélgetéseknek, születésnapi zsúroknak, hangos meccs nézéseknek, szuper kerti partiknak.

 

A terasz, a ház és a kert közötti szabadság gócpontja.

 

Ezen megfontolással törekszünk nagy választékkal kiszolgálni vevőink igényeit. Legyen szó árnyékolásról, vagy 4 évszakos megoldásról. Termékeink megvédik vevőinket az erős napsugárzástól, szakadó esőtől, kellemetlen széltől és akár a havazástól is.

 

Folyamatosan figyeljük a legújabb trendeket a nagyvilágban és vezetjük be a magyar piacon.

 

TERASZOK.HU

A természet közelsége minden évszakban.

RÓLUNK

A Gege Hungary Kft. 2008-ban alakult azzal a céllal, hogy professzionálisabb alapokon értékesítse, és fejlessze a G&G termékeket. Kimagasló szakmai tudással, mérnöki háttérrel és sok-sok év tapasztalatával rendelkezünk.

 

A G&G logó egy fiatal fiú, Szabó Gábor álmából született 1995-ben. Innovatív ötleteivel, tudásvágyával és tenni akarásával mára egy biztos alapokon álló erős logó, márkává nőtte ki magát, amit a több mint 10.000 elégedett vásárló is tanúsít. Piackutatásaink során, ügyfeleink a kiemelkedő minőséget, a megfizethető árat és a kiváló ár - érték arányú funkcionalitást említették meg rólunk pozitívumként.

 

Dekorációs, ponyvás, lakatos, asztalos műhelyeinkben és a varrodánkban, szakmai téren megbízható és elismert szakemberekből álló, jól összehangolt csapattal kívánunk a piaci igényeknek megfelelni. Mindig követjük a trendeket és fejlesztjük magunkat, hogy szünet nélkül a legjobb minőséget nyújthassuk. Ebben segít belső vállalatirányítási rendszerünk. ISO 9001-es minősítésű cég vagyunk és a piacon egyedülállóan felelősségbiztosítással rendelkezünk. Tervezőinknél mindig az ötlet, az innováció, a kreativitás, és a biztonságos megvalósíthatóság a legfontosabb. Rengeteg referenciánk is bizonyítja, hogy nem véletlenül adunk termékeinkre kiemelkedően hosszú garanciát.

 

Szeretettel várjuk régi és új partnereink megkeresését, véleményét, visszajelzését!

Előkészítés

IGÉNYFELMÉRÉS ÉS TANÁCSADÁS

Szakértő kollégáink már az előkészítés fázisában segítik Önt, hogy megtalálja az ideális megoldást. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően nem csak a műszaki kérdésekben számíthat ránk, de az újonnan kialakítandó terek látványvilágának kialakításában is segítségére tudunk lenni.

HELYSZÍNI FELMÉRÉS ÉS KÖLTSÉGTERVEZÉS

A tervezés során a fő szempont, hogy mire szeretné használni új teraszát. Ennek tisztázása után a konkrét helyi adottságok kerülnek feltérképezésre. Mindezek ismeretében már könnyen megtervezhető a legideálisabb, legjobban használható és kihasználható megoldás. A variációk száma végtelen, beleértve a számos kiegészítési lehetőséget: fűtés, árnyékolók típusa és mozgatási módja, világítás, stb. Sőt, sokszor előkerül több fajta kivitel lehetősége is. A végső döntésben segít ingyenes előzetes költségkalkulációnk.

MŰSZAKI TERVEZÉS

Az előkészítési szakasz végén, szükség esetén pontos műszaki tervet, látvány tervet készítünk, ami egyrészt munkatársainkat segíti a kivitelezés szakaszában, másrészt biztosítékot jelent megrendelőink számára, hogy a megvalósítás végén pontosan azt kapják, amiben az elején megállapodtunk, az előre megbeszélt költségkereten belül maradva.

Megvalósítás

GYÁRTÁS

Termékeinket képesek vagyunk akár a legegyedibb vásárlói igényeknek megfelelően, rugalmasan alakítani. Beszállítóink profizmusa, nagy raktárkészletünk és gyártási kapacitásunk biztosítja a cégünk gyors és rugalmas munkavégzését. Egy telephelyen belül tervezünk, szerkezetet gyártunk /fém, fa, alumínium/, felület kezelünk, szabunk-varrunk és reklámfeliratozunk.

SZÁLLÍTÁS

Az általunk forgalmazott terasz-megoldások kiváló minőségű termékek. Kiemelt figyelmet fordítunk a szakszerű állagmegóvásra, szállításra és csomagolásra. Erre felkészülve olyan infrastruktúrával dolgozunk, ami az ország minden pontjára képes biztosítani a gyors helyszíni szállítás lehetőségét, kiküszöbölve közben a sérülések kockázatát.

KIVITELEZÉS

Válogatott szakembergárdával dolgozunk, akiknek sok éves tapasztalata garantálja, hogy a legegyedibb elképzeléseket is képesek vagyunk megvalósítani. Kollégáink rendszeresen továbbképzéseken vesznek részt, frissítik tudásukat. Bizonyítottak már Magyarországon szinte mindenhol sőt, Németországban, Spanyolországban, Svájcban és Abu Dhabiban is. A kivitelezés során többszöri helyszíni ellenőrzéssel és egyeztetésekkel biztosítjuk, hogy a megrendelt termékeink a helyszínre kerülve valóban első osztályú minőségben szolgálják Önt.

Garancia és támogatás

Az ajánlat készítéstől a termékek beépítéséig minden munkafolyamatok képzett szakember gárdánk végez és ellenőriz. Folyamataink hatékony működését független, nemzetközi szervezet által auditált minőségirányítási rendszer használata biztosítja. Felelősséget vállalunk a munkánkért, felelősség biztosítással rendelkezünk.

Az általunk telepített termékekre az általánostól hosszabb idejű garanciát vállalunk: 1 év teljes körű garancia, 2 év garancia a motorizációra és automatikára, valamint 4 év alapanyag garanciát vállalunk, mely vonatkozik az alumínium szerkezetekre, vászon- és ponyvaanyagokra egyaránt.

Alapanyag garancia: a fólia nem öregszik el, nem reped szét. A vászon nem foszlik, nem málik szét. Az alumínium szerkezet felületkezelése tartós, nem pattog le.

Kérjen személyre szóló árajánlatot

Árajánlat kérés esetén kattintson ide!

Kérjen árajánlatot!